Responsible Brine Processing

VACATURE PROJECT MANAGER

Ter uitbreiding van ons team zijn wij op zoek naar een enthousiaste:

PROJECT MANAGER

Functieomschrijving

Als projectmanager ben je de spil in het proces rond ontwerp, bouw en installatie van onze systemen. Dit proces loopt van aanvragen van klanten tot aan daadwerkelijke realisatie van een project. Als verantwoordelijke voor het project maak je samen met de afdeling sales en engineering een ontwerp met daarbij behorende kostencalculatie. Voor de afdeling sales vormen deze gegevens de basis voor een solide aanbieding. Na het verkrijgen van de opdracht ben je verantwoordelijk voor de realisatie van het project binnen de daarvoor gestelde tijd en budget.

Onze innovatieve technologieën worden gebruikt in veel uiteenlopende markten. Jij zult voornamelijk werken aan (internationale) projecten in de chemische- en petrochemische industrie. Hierbij zullen zowel proces technische, mechanische en instrumentele aspecten aan bod komen. Samen met onze internationale partners worden projecten gerealiseerd. Je zult dus nauw samenwerken met engineers. Daarnaast heb je veel contact met klanten en leveranciers.

Wat vragen wij

  • Academische/HBO Werktuigbouwkunde/Chemische Technologie/Procestechnologie of gelijkwaardig
  • Aantoonbare project ervaring in verschillende chemische industrieën met name in de Petrochemische industrie in Noord-Amerika
  • Commercieel inzicht
  • Goede communicatieve vaardigheden in Nederlands en Engels
  • Zelfstandige en flexibele instelling
  • Minimaal 5 jaar werkervaring als projectmanager
  • Bereid tot internationaal reizen

Wat bieden wij
Salttech biedt een verantwoordelijke en leuke functie in een prettige werkomgeving met enthousiaste collega’s, een concurrerend salaris en prima arbeidsvoorwaarden.

Word jij enthousiast van dit profiel?
Je sollicitatie kun je richten aan Ferna Harms, HR Manager, E: info@salttech.nl. Voor aanvullende informatie kun je contact opnemen met Gerard Schouten, CEO Salttech B.V. 0515-200230